Etter 40 år i MC-bransjen satser Alf Graarud Motor videre med nytt navn

Den tradisjonsrike motorsykkelforretningen Alf Graarud Motor i Sarpsborg, har i flere år ligget helt i toppen av salgsstatistikkene på sine merker Yamaha, Honda og Triumph, og var i 2022 Skandinavias største Triumphforhandler. Forhandleren står også bak agmshop.no, en av få norske nettbutikker for MC & MX, som virkelig har tatt opp konkurransen med de store utenlandske aktørene. Nå er tiden inne for å ta neste steg, det begynner med nytt navn og logo, samt nyoppusset nettbutikk.

– Kjært barn har mange navn, vi er kjent som Alf Graarud Motor, Graarud Motor, AGM og agmshop. Det var rett og slett på tide at vi samlet oss under ett navn, og det mest naturlige ble da forkortelsen AGM.

Lene Graarud.

agmshop har byttet navn til AGM og endrer nå både logo, profil og nettsider som et resultat av navnebyttet. Nettsideadressen endres også, agmshop.no blir til agm.no.


– I 2022 feiret vi vårt 40 års jubileum, og det var en fin anledning til å starte et nytt kapitel i firmaets historie. Endringene har med andre ord vært planlagt en god stund, og målet har hele veien vært å få dette ut og kjent innen sesongstart 2023. Det er viktig for oss at endringene som gjøres er store nok til at vi markerer et skille, samtidig som det må være er rød tråd til vår lange historie i MC-bransjen. Her synes vi at vi har lykkes godt, sier Lene.

Den observante vil se både et hjul og en turteller i den nye logoen.

Sammen skaper vi gode opplevelser - det har blitt mantraet til gjengen hos AGM

AGM tar med seg grønnfargen videre, og den er spesielt godt synlig på de nye nettsidene som ble lansert 1. februar. 

– Det skal være en god opplevelse i alt vi gjør, enten det er måten vi ønsker kunden velkommen på i butikken, hvordan vi kommuniserer i sosiale medier eller hvor lett det er å bruke nettbutikken. Vi ønsker å bli assosiert med gode naturopplevelser på to hjul, og vår erfaring er at de fleste motorsyklister er glade i norsk frodig natur. Derfor ble det naturlig at grønntonene er med videre i den nye visuell profilen vår. Kanskje litt utradisjonelt i MC-bransjen, men vi liker å gå våre egne veier, sier Lene.

Svarer på kundenes forventninger med ny nettbutikk

I forbindelse med nytt navn, logo og profil, lanseres nå også en ny nettbutikk.


– Naturligvis merker vi at konkurransen hardner til i bransjen, og selv om vi allerede har en godt etablert nettbutikk, så kan det alltid bli bedre. Det unner vi kundene våre. AGM skal være der kundene ønsker å handle, og tilby den samme gode opplevelsen enten du møter oss i butikken vår eller på internett. Det er nok bare et tidsspørsmål før kundene er så komfortable med netthandel at de også ønsker å kjøpe motorsykkelen sin på nett, og da skal vi være der. Det ligger en klar plan på videre investeringer i netthandel for oss, sier Lene Graarud.

Det visuelle blir nytt, men folkene er de samme

Selv om det nå gjennomføres en større endring hos AGM, så er det fremdeles familien Graarud som står bak, og kundene vil møte de samme dyktige folkene som før. 

– Vi er klare for en ny sesong, kalenderen er full av aktiviteter som skal skje hos oss og vi planlegger i disse dager vår deltakelse på MC-messen i Lillestrøm, 3-5. Mars. Håper vi treffes der! 

Kilde: https://www.agm.no/artikler/nyheter/vi-bytter-navn-til-agm

  • Treff: 4089