Tiltak for klubbhus til VÅGAN MC sine medlemmer.

 

Vinteren er tydeligvis kommet. I den forbindelse har styret funnet ut at vi skal prøve å gjøre noe for samholdet i klubben.
 
Vi har gått til det dramatiske skritt og leid kontordelen i den gamle brannstasjonen i Svolvær (uten å nevne hvem som har hatt tilhold der inntil det siste...)
 
Et par stykker har vært der og vasket, fikset litt og fått noen møbler inn. I den forbindelse ønsker vi at de som er interessert i litt info, kommer og tar tirsdagskaffen.
 
Kanskje ei vaffel og ser hvordan det er blitt og hvordan det kan bli. Komme med ideer f.eks. 
 
Er det noen som har remedier som ikke er i bruk i heimen  lengre, og som kanskje passer inn i en mc kåk, ta disse med.
 
Det være seg bilder, glass, ølkrus, kaffekrus etc.
 
Da ses vi tirsdag på  gamle Brannstasjonen i Svolvær
Adresse: John E. Paulsens gate i Svolvær
 
Link til fotoalbum - klubbhus
 
Hilsen Styre
  • Treff: 73333

De nordiske MC-organisasjonene med felles standpunkter

I forbindelse med et stort trafikksikkerhetsseminar i Sverige i forrige uke publiserte de syv nordiske MC-organisasjonene i Nordisk Motorsykkel Råd (NMR) et felles policy dokument om MC-sikkerhet. NMR representerer 850.000 motorsyklister i Finland, Norge, Sverige, Danmark og Island. 

Dokumentet forklarer hva de nordiske motorsykkelorganisasjonene mener om aktuelle saker og kommer med forslag til helt konkrete tiltak på viktige områder som for eksempel veivedlikehold, rekkverk, førerkort, synlighet, ekstrematferd og kjøretøysikkerhet.

De nordiske landene er små og ligger i utkanten av Europa, og organisasjonene i Nordisk Motorsykkel Råd mener et tettere nordisk samarbeid vil kunne styrke vår innflytelse, ikke minst i forhold til EUs politikk på området.

Med felles målsettinger ville de nordiske landene dessuten kunne innføre en arbeidsfordeling som ville kunne gi både praktiske og økonomiske gevinster, ikke minst på områder som forskning og utvikling. 

  • Treff: 90025