Tilbakeblikk med Edd for 2009

Tilbakeblikk 2009

 

Hei alle sammen.

 

Ja, nå er det bare ca. 2 mnd. til vi er på vegen igjen, kanskje litt mindre for han Rolf Dahlberg ?? Men denne gang skal vi ikke være langt etter.

Regner med at de fleste nå er begynt å klargjøre d.v.s pusse, gnikke, mekke og ellers snakke litt med den, og høre om at den har hatt det bra i vinter. Og kanskje spørre om den gleder seg til våren!!

 

Skal mimre litt fra fjorårets mc-sesong. Sommerferien min ble ikke som planlagt.

Hadde planer om å kjøre til Riga, men måtte avbryte turen da jeg kom til Vasa i Finnland.

Ble helt utslått av influensa, som for så vidt fulgte meg hele sommerferien. Derfor ble det til at jeg tok ferga over til Umeå, og deretter strake vegen heim. Så det var den ferien.

Skal forresten prøve på nytt til sommeren.

 

Ellers så var jeg på et mc-treff i 2009 og det var på Innhavet  15.08.2009.

Det var et flott treff med ca.250 frammøtte sykler og en drivende opplagt Ketil Stokkan m/band som underholdt Fredag og Lørdag.

 

Det var brukbart vær, litt småregn på Fredagskvelden men det ble bare bedre og bedre etter hvert.

På Lørdag var det da konkurranser som seg hør å bør. Sola dukket da omsider opp og ølet begynte så smått å smake, og det ble for så vidt bedre og bedre utover kvelden.

 

På Lørdags ettermiddag ble alle sammen innbudt til Bryllup som ble avholdt på treff-plassen.

Det var et nydelig bryllup av et ungt par fra henholdsvis Andenes og Ballangen som hadde truffet hverandre tidligere på en Mc-treff.Så dere ser at Mc-treff det kan ha mye positivt med sg også.

Paret ble viet av presten i Hamarøy, det er den flotteste prest jeg noensinne har truffet.

 

 

Svært omgjengelig og hyggelig. Etterpå ble det servering av snaps både i fast og flytende form (fast for de som skunkla mye) og deretter var det å smake på kakene som stod der og det var kjempegod.(til tross for utseende). Lørdagskvelden ble ellers bare en stor fest.

Ser fram til sommeren, og håper at vi skal få det mye gøy med syklene våre.

 

 

 

 

 

 

 

 

Med hilsen medlem av Vågan Mc-klubb

 Edd H Krane

  • Treff: 6877