Info om blog - hvordan

Her er noen grunnleggende tips for å skrive i blog.

  • Joomla! har en "front end" som du ser på nå, og en "administrator" som er der du gjør de mer avanserte arbeidet med å skape nettstedet ditt for eksempel å sette opp menyene og bestemme hvilke moduler som skal vises. Du må logge inn for administratoren separat med samme brukernavn og passord som du brukte for å logge denne delen av området.
  • En av de første tingene du vil sannsynligvis ønsker å gjøre er å endre området tittelen og kodelinje. For å gjøre dette pålogging til administrator og på menyen Utvidelser klikk mal. Dette nettstedet installert sammen med resten Beez2 mal med "Beez2 -. Default Style" Klikk på denne og du vil se et skjema var du kan endre disse til hva du vil. Du vil også se andre alternativer som du kan eksperimentere med.
  • Til helt endre utseendet på webområdet vil du sannsynligvis ønske å installere en ny mal. I Tillegg menyen klikker du på Extensions Manager og deretter gå til kategorien Installer. Det finnes mange gratis og kommersielle maler tilgjengelig for Joomla.
  • Som du allerede har sett, kan du kontrollere hvem som kan se forskjellige deler av webområdet. Når du arbeider med moduler, artikler eller linker innstilling Access nivå til Registrert vil bety at kun innloggede brukere kan se dem
  • Når du oppretter en ny artikkel eller annen slags innhold du kan også lagre den som Publisert eller Ikke publisert. Hvis det er Upublisert nettstedet besøkende ikke vil være i stand til å se det, men du vil.
  • Du kan lære mye mer om å jobbe med Joomla fra Joomla dokumentasjon nettstedet og få hjelp fra andre brukere på Joomla fora. I administrator er det hjelp knapper på hver side som gir detaljert informasjon om funksjonene på denne siden.

Utskrift E-post