2020- Klar for MC-sesongen?

Før du legger ut på årets første tur på to hjul, er det lurt å sjekke at alt står bra til med doningen. Her er bilmekaniker Jan Fleinsjøs sjekkliste for en vårklar MC.

Vinteren har sluppet taket i de fleste steder i landet, og mange tar nå frem motorsykkelen fra vinterdvalen. 

– Egentlig bør det meste av vedlikeholdet skje allerede når motorsykkelen parkeres for vinteren. Innsatsen ved sesongslutt har stor betydning for arbeidsmengden man må legge ned på vårparten, sier Jan Fleinsjø. Han er bilmekaniker og rådgiver i Gjensidige.

– Vi vet imidlertid at det er mange som av ulike grunner ikke får tatt hele sjekken før vinteren. Da er det ekstra viktig å sørge for at motorsykkelen er i god stand før man legger ut på landeveien

Se tips til sjekkliste

Les mer …

Utskrift E-post

Kartlegging felles behov i MC-miljøet i Vågan

Kartlegging felles behov i MC-miljøet i Vågan
Vågan MC-klubb er 30 år i år. Styret ønsker seg noen svar på hva både klubbmedlemmer og andre motorsyklister ønsker seg av et fellesskap for oss som kjører motorsykkel i Vågan. Stort eller smått! Mye har endret seg på disse 30 årene – prioriteringene har endret seg for mange. Vi ønsker å legge klubb aktiviteten på et nivå som passer og ber om din mening. Noen vil ha mer aktivitet - noen synes det er greit med en kopp kaffe og en tur i ny og ne. Gi oss ærlige svar – informasjonen blir brukt anonymt og internt i styret i Vågan MC. Svarene vil danne grunnlag for aktiviteten i klubben framover. På forhånd takk!
Skriv ditt navn her...

Utskrift E-post

Nord-Salten treffet 2019

Nord-Salten treffet 2019 

16. august – 18. august
 
Jubileumstreff. 25. treff siden klubben ble stiftet i 1989.
 
Nord Salten treffet er det nest største treffet i Nord-Norge, og vi har hatt over 250 sykler besøkende hvert år. Vi fikk ny treffplass i 2010 (tidligere Notvatn) og bildene over er tatt fra treffplassen. Her vil du kunne slappe av og ha en trivelig helg sammen med likesinnede siste helgen før skolene starter opp. 
 
 
Klubben disponerer hele campen og har 11 hytter som leies ut. Vi har alle rettigheter i baren og live musikk begge dager samt under happy hours lørdag mellom 12-14 
Programmet legges ut når det er klart 
 
For å forenkle innmeldingen ber vi deg fylle ut innmeldingsskjemaet vårt på forhånd. Skjemaet laster du ned her:  Innmeldingsskjema Nord-Salten treffet (du kan fylle ut på datamaskinen og skrive det ut)
 
Nord Salten MC klubb ønsker alle tilreisende hjertelig velkommen. Kjør forsiktig